A könyvem

Kingl Tünde

Befejezett nő

gottisttot

van, amiben én is hiszek, vagy van, amit elhiszek, vagy csak könnyen elhiszem, ami jó nekem, vagy már csak annyit hiszek, nekem jó lesz.

öntsünk a szívembe egy kis bloody maryt ma – mondtam a lányoknak aztán felkészültem reggeli megbeszélésemre. még egy óra hanyatt, aztán menni kell, meg nem állni egy percre sem most napokig
gyors gyors
lassú.

Kukkants bele mit rejt a könyv!

Lapozz bele, és olvasgasd!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Töltsd le a könyvet!

Máris olvashatod! A legjobb szórakozás!

Nem kell mást tenned, kattints a letöltöm gombra, és a fizetés után máris tiéd lehet a könyv és már olvashatod is! Jó szórakozást kívánok!

Kingl Tünde könyvének sikerül fedésbe hozni önmagunkat életünknek azzal a részével, amiről nem nagyon beszélünk. Észreveszi, elemzi és kimondja. Van hogy előfőzve, van hogy nyersen, de a pillanatok sora egész történetté válik, a Befejezett Nő történetévé. Bennem nyomot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Zsolt

53 éves

Ez a könyv olyan mint egy napló, dátumok nélkül. A napok nem egymás után jönnek hanem egyszerre vannak jelen. Az emlékek az esti bevásárlás részévé  válnak, és  a hétköznapi rutin mögött egy befejezetlen nő körvonalazódik.

Viktor

40 éves

Kingl Tünde versprózája nem illik az átlag nő képbe. Intim szférája átlépi a nőknek (meg) engedett határokat. Kendőzetlenül tárja fel lelkét az olvasónak, s közben magával ragadja, utaztatja a szellemvilágában, utazó valóságában. Tünde konyhai narrációjában főzni – élni tanít, nem is akárhogyan, étkei minden ízében eredeti, női toposzt alkot önmagáról, egyáltalán nem nemek szerinti elvárásban.
Rögtön azonosultam vele.
Nőnek véletlen vagy nem, de születni kell. Ő annak született, érzékeny, érzéki, vonzó nő lett belőle, és úgy is él a könyvének a lapjain. Első nekifutásra, randomszerűen néhány oldalt olvastam el belőle. Könyve nem hagyta magát, belém kapaszkodott mint egy jóbarát.
A befejezett nő SZÉP és JÓ könyv. Tanulságos könyv a jelenünkben élőknek; különösen abban, hogy meddig mehetünk el a személyiségünk nyilvánossá tételében. Magas szintű ízlés, modern irodalom olvasottsága szükségeltetik hozzá. Metszően őszinte és mély irodalom, ami avatatlan kezekbe tényleg nem illő; tele van ihlettel, történettel, a személyes emlékezés átlényegülésével, kedves olvasók, most mondom az ajánlói végszót: Ne ”olvassátok ki” egy blikkre!

László

68 éves

A szerzőről

Kingl Tünde vagyok

Budapesten élek és alkotok

 

Úgy emlékszem, hogy mindig írtam. 17 éves koromtól főleg verseket, késői húszas éveimtől prózát.

176 rövid írást válogattam ezekből a Befejezett nő- Tünde történetéhez.

„Mollban írok”- szoktam röviden összefoglalni, ha erről a tevékenységemről kérdeznek, a ritmus, szakadozottság, hétköznapi történések és az ismétlődés eszközeim.

Mennyire vagyok én, akiről és akitől írásaim megszólalnak ebben a kötetben?

Ez a könyv érzéseimnek és gondolataimnak csak egy lehetséges kimenetele, így igaz,

és nem történt meg.

Közben megszólal a zene, készül a vacsora és képzeletünkben újra és újra egy tökéletes nap kezdetének ígérete vár.

Találkozhatsz velem

hello@kingltunde.hu

l

Írhatsz nekem

hello@kingltunde.hu

Követhetsz a Facebookon

Maradjunk kapcsolatban!

Ha bármi kérdésed van, vagy kíváncsi vagy rám, esetleg a legújabb könyvemre, írj nekem!

Adatkezeles

4 + 15 =