Megveszem a könyvet

László Kiss Dezső-Kingl Tünde: Mi és Mi

Ez a fantasztikus könyv 80 képet, 16 szöveget, és vers, versrészleteket tartalmaz.

oldalszám: 124 oldal
méret: A5, álló
(puhafedeles, ragasztott)

4.500 Ft

Kingl Tünde: Befejezett nő

Ez egy fantasztikus könyv, nemcsak nőknek. Az író így ír a könyvéről:

Ez a könyv érzéseimnek és gondolataimnak csak egy lehetséges kimenetele, így igaz, és nem történt meg.

Közben megszólal a zene, készül a vacsora és képzeletünkben újra és újra egy tökéletes nap kezdetének ígérete vár.

Tulajdonságok: A/5 álló méret, 240 oldal, puha kötésű, ragasztott

ISBN 9786150089881

Kiadás éve: 2020

3.500 Ft

Kingl Tünde könyvének sikerül fedésbe hozni önmagunkat életünknek azzal a részével, amiről nem nagyon beszélünk. Észreveszi, elemzi és kimondja. Van hogy előfőzve, van hogy nyersen, de a pillanatok sora egész történetté válik, a Befejezett Nő történetévé. Bennem nyomot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Zsolt

53 éves

Ez a könyv olyan mint egy napló, dátumok nélkül. A napok nem egymás után jönnek hanem egyszerre vannak jelen. Az emlékek az esti bevásárlás részévé  válnak, és  a hétköznapi rutin mögött egy befejezetlen nő körvonalazódik.

Viktor

40 éves

Kingl Tünde versprózája nem illik az átlag nő képbe. A befejezett nő SZÉP és JÓ könyv. Tanulságos könyv a jelenünkben élőknek; különösen abban, hogy meddig mehetünk el a személyiségünk nyilvánossá tételében. Magas szintű ízlés, modern irodalom olvasottsága szükségeltetik hozzá. 

László

68 éves

Hogy működik a rendelés?

A vásárlás történhet regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. 

  1. Nyomtatott könyv vásárlása esetén:

A megrendeléssel a Vásárló elfogadja az ÁSZF-t és választ a fizetési lehetőségekből:

  • bankkártyával kiegyenlíti- emailben automatikusan megkapja vásárlásáról az eszámlát és a beérkezett megrendelése 2-8 napon belül postázásra kerül.

Bankkártya vagy Barion tárca kiválasztása ->szükséges adatok megadása ->ÁSZF elfogadása -> Fizetés gomb megnyomása ->a fizetés megtörténik ->visszairányítás a kingltunde.hu-ra

  • elküldi a megrendelését és utalással fizet: emailben megkapja automatikusan a Díjbekérőt, az utalás kiegyenlítésekor a könyvet postázzuk és az eszámla megküldésre kerül email címére

Utalás kiválasztása ->szükséges adatok megadása ->ÁSZF elfogadása -> megrendelés gomb megnyomása ->a megrendélés megtörténik ->visszairányítás a kingltunde.hu-ra

Mi a könyv letöltésének menete?
  1. Vásárlás letölthető e-könyv esetén:

A fenti fizetési folyamatot   követően, amennyiben az sikeres, a letölthető e-könyv továbbításra kerül a megadott e-mail fiókba, a számla automatikusan kiküldésre kerül külön e-mailben a megadott címre. A letöltési link nem évül el és három alkalommal engedélyez letöltést.

Utalás választása esetén automatikusan Díjbekérőt küldünk, mely kiegyenlítését követően kiküldésre kerül a letöltő link külön emailban.

 

Ha rendelésétől számítva 48 órán belül nem kap automatikus visszaigazolást e-mailben, díjbekérőt illetve számlát, kérjük, jelezze.

Hol tudlak titeket elérni?

Írj egy emailt az hello@kingltunde.hu e-mail címre, vagy keress meg a Facebookon.

Van garancia a termékekre?

A megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre minőségi garanciát vállalok. Tehát ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, illetve a kiszállítás során megsérül, akkor vállalom annak díjmentes cseréjét.

A vásárlót ( amennyiben nem jogi személy) megilleti az elállási igény is, melyet az ÁSZF-ben részletezett módon, 14 napig érvényesíthet, és ami nem vonatkozik a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1)  alapján a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomra.

Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy olvasójához megfelelő formátumot választott-e és megfelelő email címet adott-e meg!